Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новак Ђоковић помаже деци из Пирота

rssBookmark and Share

13.10.2012. Izvor : Blic

Тениски рекет Новака Ђоковића са аутограмом нашао се на хуманитарној интернет аукцији коју су организовали Карађорђевићи. Интернет аукција је наставак аукције одржане у Њујорку, на којој је прикупљено више од 40.000 долара за опремање сензорне собе у центру за помоћ деци са аутизмом у Пироту.

Новак Ђоковић помаже деци из Пирота

Хуманитарна организација "Лајфлајн Њујорк", која ради под покровитељством принцезе Катарине, организовала је традиционални хуманитарни ручак у ресторану "Ле Сирк" у Њујорку, за помоћ српској деци.

Поред престолонаследника Александра и принцезе Катарине, догађају су присуствовали и председник Генералне скупштине Уједињених Нација, Вук Јеремић са супругом Наташом, као и Бан Сун-тек, супруга Генералног секретара Уједињених Нација Бан Ки-муна.

Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина дуже од десет година се бори да помогне Србији и омогући одраслима и деци достојанственији живот, лечење и боље могућности да се образују и напредују.

Гости су, такође, имали прилику да се надмећу на аукцији на којој су представљена бројна уметничка и дела од посебне вредности: Дајен фон Фурстенберг поклон сертификат, "Дивна", фотографија Марте Јовановић Боси, Бела вечерња хаљина српског дизајнера Михана Мамосе коју је познати светски и српски модел Ивана Кукрић представила гостима, као и црна вечерња хаљина Манде Јаворине, фреска Белог Анђела Данијеле Црквењаков, ЛаГарсиа рукавице, Ладу украс за главу, фасцинатор, Наташе Филиповић, ручно рађени накит Уријел, свилена кравата, Тинкати шал и гловелет Ајлин Фишер као и тродневни излет.

Светска тениска звезда Новак Ђоковић донирао је потписан тениски рекет који ће бити на интернет аукцији.


#   Новак Ђоковић   интернет   Принцеза Катарина
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима