Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Веровали или не: Нишлије у Минхену купују карте за Чаир да би гледале Ђоковића!

rssBookmark and Share

Ниш 25.01.2017. Спортски журнал

Због изузетне пажње и скоро невероватног интересовања за меч Дејвис купа између Србије и Русије, у нишком Чаиру од 3. до 5. фебруара, у последња два дана на продајним местима улазница, за које је већ речено да је мали број, велике су гужве

Веровали или не: Нишлије у Минхену купују карте за Чаир да би гледале Ђоковића!

Узалуд се тискају грађани Ниша, Пирота, Алексинца, Врања, Крушевца, Зајечара и других места – карата нема ама баш нигде.

– Суочени смо са превеликим притиском одмах после Ђоковићеве изјаве да ће играти за наш национални тим. То је буквално била експлозија, јер све информације пре тога говориле су супротно. Како је Новак одлучио да игра, тако је права јагма за улазницама – рекли су нам организатори.

А зашто улазница нема помало и невешто објашњење:

– Није кривица до нас – кажу у продајним објектима „Вин-Вина“, и додају да су у сваком тренутку спремни да одговоре задатку. Али, немоћни су јер је куповину блокирао званични сајт фирме „DD tickets“ преко које је организована продаја.

У овој фирми, међутим, кажу да сајт ради нормално. Потребно је, истичу да се буде упоран!?!

Исто тако, тврде да карата има довољно, и да нико не треба да брине. Али, на самом сајту већ данима стоји и не мења се информација да су преостале улазнице само за трибине, а да партера нема.

Мало је рећи да су Нишлије, али и становници целог југа и југоистока Србије, који су планирали да прате меч између најбољих и најпознатијих српских и руских тенисера, забринути.

Подсећају да се нешто веома слично, да се не каже скоро исто, догодило и 2012. кад за мечеве наше селекције са Шведском у Дејвис купу у Нишу карте нигде нису могле да пронађу.

Најављиван је данима почетак продаје, потом одлаган „од данас за сутра, а сутра за прекосутра“ све до самог почетка меча.

– Пет пута сам стајао у реду испред продавнице, и пет пута одустајао. Најзад сам позвао сина који је у Минхену и по свему судећи преко њега ћу успети да решим проблем за карте. Он ће покушати да ми заврши у Немачкој за мечеве у мом родном граду – испричао нам је Новица Ђорђевић из Ниша.

А Зорица Јовановић из Крушевца испричала нам је да је рано зором у понедељак и у уторак долазила у Ниш како би обезбедила карте:

– Покушала сам преко интернет сајта да обезбедим улазнице, али нисам могла и зато сам дошла у Ниш. Обожавам тенис, пратим све у овом спорту и без обзира да ли ће Ђоковић играти или не, одлучила сам да на било који начин дођем до карата – рекла нам је ова Крушевљанка.

Нишлије се много уздају у објављену информацију да ће и „пешице“ доћи до карата, односно да ће моћи да се купе на стари начин – на билетарницама око спортске дворане Чаир, где ће се мечеви и играти.

Јер, речено је да ће се 30. јануара, у времену од 10 до 16 часова, улазнице продавати испред нишке хале.

Много је разочараних у организацију продаје улазнице било и пре пет година у Нишу и овом делу Србије.

Бојазан је само да се ситуација из 2012. и пред меч са Шведском у Чаиру, кад је било не само гужви већ и туча око карата, не понови баш у истом облику, пише Спортски Журнал.


#   Ниш   Србија   Новак Ђоковић   тенис   интернет   Русија   Зорица Јовановић   Дејвис куп
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима