Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Партизан надиграо Раднички у Нишу

rssBookmark and Share

17.05.2017. Грађанин портал, Јужна Србија Инфо

Раднички је утакмицу са Партизаном из Београда заслужено изгубио резултатом 1:3 јер нишки тим не само да се није борио него до 76. минута није имао ни једну реалну шансу. Први гол је дао Леонардо, а други Ђурђевић у ’56 и ’57. минуту. Ђурђевић је био стрелац и трећег гола у 77. минуту за Партизан док дао Живковић затресао мрежу за нишки тим у 85. минуту.

Фото: Д.Илић
Фото: Д.Илић

Ми смо држали ритам док смо могли. Када смо попустили, то је искористио Партизан, а ми смо дали колико смо могли – рекао је Милан Раставац, тренер Радничког.

Нишка публика која је навијала за Раднички очекивала је срчанију борбу, али то се ни у једном тренутку меча није десило.

Раднички је данас играо 36. коло првенства Супер лиге где је имао шансу да „једном ногом“ учествује у европским такмичењима, али по игри Нишлија, данашња утакмица је више личила на пријатељски сусрет. Више се очекивало и са јужне трибине од навијача Мераклија.

Прво полувреме је било без квалитетних шанси обе екипе. У 8. минуту је дошло до кошкања играча. У дуелу су били Радош Булатовић(Раднички) и Урош Ђурђевић(Партизан), након чега је нападач Партизана главом ударио у стомак дефанзивца Радничког, који је пао на траву. Ипак, судија Широки му није показао жути картон.

На утакмици није било инцидената, а судија Зоран Широки је квалитетно судио меч.

М.С.


#   фудбал   Раднички ФК   Партизан ФК   Милан Раставац
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима