Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Partizan nadigrao Radnički u Nišu

rssBookmark and Share

17.05.2017. Građanin portal, Južna Srbija Info

Radnički je utakmicu sa Partizanom iz Beograda zasluženo izgubio rezultatom 1:3 jer niški tim ne samo da se nije borio nego do 76. minuta nije imao ni jednu realnu šansu. Prvi gol je dao Leonardo, a drugi Đurđević u ’56 i ’57. minutu. Đurđević je bio strelac i trećeg gola u 77. minutu za Partizan dok dao Živković zatresao mrežu za niški tim u 85. minutu.

Foto: D.Ilić
Foto: D.Ilić

Mi smo držali ritam dok smo mogli. Kada smo popustili, to je iskoristio Partizan, a mi smo dali koliko smo mogli – rekao je Milan Rastavac, trener Radničkog.

Niška publika koja je navijala za Radnički očekivala je srčaniju borbu, ali to se ni u jednom trenutku meča nije desilo.

Radnički je danas igrao 36. kolo prvenstva Super lige gde je imao šansu da „jednom nogom“ učestvuje u evropskim takmičenjima, ali po igri Nišlija, današnja utakmica je više ličila na prijateljski susret. Više se očekivalo i sa južne tribine od navijača Meraklija.

Prvo poluvreme je bilo bez kvalitetnih šansi obe ekipe. U 8. minutu je došlo do koškanja igrača. U duelu su bili Radoš Bulatović(Radnički) i Uroš Đurđević(Partizan), nakon čega je napadač Partizana glavom udario u stomak defanzivca Radničkog, koji je pao na travu. Ipak, sudija Široki mu nije pokazao žuti karton.

Na utakmici nije bilo incidenata, a sudija Zoran Široki je kvalitetno sudio meč.

M.S.


#   fudbal   Radnički FK   Partizan FK   Milan Rastavac
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima