Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Grobari ga pamte: Vladimir Volkov novi igrač niškog Radničkog

rssBookmark and Share

13.01.2017.

Vladimir Volkov (31) od večeras je fudbaler Radničkog.
Reprezentativac Crne Gore, koga naši ljubitelji fudbala najviše pamte po četvorogodišnjem nastupu za Partizan, večeras je potpisao ugovornu obavezu sa niškim klubom.

Grobari ga pamte: Vladimir Volkov novi igrač niškog Radničkog

Volkov je inače rođeni Nišlija, ali karijeru je započeo u beogradskom Grafičaru, a kasnije je igrao za beogradski Železničar, BSK iz Borče, Portimonense (Portugal), OFK Beograd, Šerif Tiraspolj (Moldavija), Partizan, Mehelen (Belgija) i Leh iz Poznanja (Poljska). U Radnički stiže kao slobodan igrač i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za niški tim u prolećnom delu sezone:

- Naravno da sam veoma obradovan informacijom koju mi je večeras dao predsednik Tončev da su pregovori sa Volkovim uspešno okončani. „Krčkalo“ se to nekoliko dana, ali, na naše zadovoljstvo, sada je i definitivno jasno da je Volkov igrač Radničkog – rekao nam je šef stručnog štaba Milan Rastavac.

- Ovih dana možete da očekujete još nekoliko zanimljivih informacija iz našeg kluba, vezanih za prelazni rok - najavljuju iz niškog superligaša.


#   fudbal   Ivica Tončev   Radnički FK   Partizan FK   Milan Rastavac   OFK Beograd   Vladimir Volkov   šef stručnog štaba
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima