Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Проглашени најбољи спортисти Лесковца за 2016. годину

rssBookmark and Share

Лесковац 31.12.2016

Јован Милошевић из Боди билдинг клуба "Спартакус 016" проглашен је за најбољег спортисту, а Милица Петковић из Женског градског фудбалског клуба "Лавице" за најбољу спортисткињу Града Лесковца за 2016. годину. Најбољи клуб у овој години је Рукометни клуб "Дубочица 54", према одлуци Лесковачког савеза спортова.

Проглашени најбољи спортисти Лесковца за 2016. годину

Међу мушким спортским надама најбољи је Александар Јањин, члан Клуба спортова снаге „Лесковац“, а Нина Станисављевић из Пливачког клуба „Дубочица“ и Сања Николић из Карате удружења „Дубочица 1984“ поделиле су признање у женској конкуренцији младих спортиста.

У категорији спортских стручњака за најбољег у 2016. проглашен је Душан Величковић тренер Пливачког клуба Дубочица, док је за дугогодишњи рад у спорту награђен Слободан Илић, наставник физичког васпитања у ОШ „Светозар Марковић“ у Лесковцу.

Признање за допринос развоју спорта добио је и градоначелник Лесковца др Горан Цветановић.

Он је казао да му је нарочито задовољство то што се пажња поклања и младим спортским надама које су будућност лесковачког спорта и истакао да локална самоуправа настоји да изађе у сусрет потребама спортских клубова и да ће  наставити да ради на унапређењу спортске инфраструктуре како би се деци и омладини омогућили адекватни услови за бављење спортом. 

 

Коментара: 0


#   Лесковац   Горан Цветановић   спортисти  спортиста године  Градска кућа Лесковац
@CvetanovicG @
[ Додај коментар ]