Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички и Партизан ремизирали на Чаиру

rssBookmark and Share

Ниш 01.10.2018. Белами портал, Јужна Србија Инфо

Фудбалери Радничког из Ниша и београдског Партизана ремизирали су на Чаиру резултатом 2:2 у утакмици 10. кола Суперлиге Србије, па су тако остали на деоби другог места табеле иза лидера Црвене звезде.

Фото: Белами
Фото: Белами

На мечу на коме је правду делио најбоље рангирани српски судија Милорад Мажић, Раднички је дошао у вођство у 35. минуту преко Хаскића, који је одлично искористио центаршут Стојановића и донео предност свом тиму. Раднички је на старту другог дела игре дошао до вођства од 2:0 у 47. минуту, када је Ранђеловић одузео лопту Милетићу и проиграо капитена Стојановића за велику предност домаће екипе.

Партизан је до краја меча успео да се врати из ‚нок-дауна‘ и стигао резултат на 2:2 погоцима Немање Николића и Немање Р. Милетића.

У 87. минуту гол Радничког поништен је због офсајда, потом је шансу имао и Партизан, сјајно је шутирао Пантић, али је фантастичном одбраном Боривоје Ристић сачувао 2:2.

У наредном, 11. колу Суперлиге Србије, Раднички гостује Младости, а Партизан ће дочекати Вождовац.Раднишки партизан нерешенп


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Партизан ФК   Стадион Чаир
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима