Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ранђеловић "продат" за пола милиона евра

rssBookmark and Share

08.09.2018. ФК Раднички

Са жељом да наставимо са транспарентним пословањем, Фудбалски клуб Раднички обавештава јавност о детаљима трансфера Лазара Ранђеловића у Олимпијакос.

Од доласка нове управе, на челу са председником са замрзнутом функцијом Ивицом Тончевoм, клуб је свакодневно растао, а у прилог томе говори и најновији трансфер Лазара Ранђеловића у најтрофејнији клуб у Грчкој.

Млади репрезентативац Србије продат је грчком великану за цифру од 550.000 евра, што је до данас највећи трансфер једног фудбалера Радничког.

Поред финансијске добити, наш клуб ће у виду позајмице, имати на располагању талентованог Ранђеловића и наредних годину дана, с тим што је према уговору Раднички обавезан да за тај временски период плаћа Ранђеловића.  До реализације финалног договора између Радничког и Олимпијакоса дошло је уз посредство БОРЛАН СПОРТ МЕНАЏМЕНТА.

Ранђеловић је своју фудбалску каријеру започео у родном Лесковцу, где је наступао у млађим категоријама локалне Слоге, затим 2015. прелази у српсколигашки клуб Јединство из Бошњаца и Радан из Лебана. Почетком 2017. Године Ранђеловић је после успешне пробе потписао свој први професионални уговор са ФК Раднички.

Након тога, уступљен је прволигашу Динаму из Врања, за који је забележио 26 лигашких наступа и 9 погодака, доприневши на тај начин пласману Динама у Суперлигу Србије.

На старту текуће сезоне у Суперлиги Србије Ранђеловић се изборио за статус првотимца, уписао шест наступа и постигао један гол.Играо је и у квалификацијама за Лигу Европе против Макабија.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима