Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Рудари свом снагом ка опстанку

rssBookmark and Share

Алексинац 04.04.2016. Димитрије Стојадиновић

Екипа „Рудар Алпоса“ данас је одиграла утакмицу 19. кола „Зоне исток“ у Гаџином Хану против екипе „Заплањнца“.

Рудари  свом снагом ка опстанку

Рудари“ су почели утакмицу свом снагом. У 15 и 25мин истакао се голман Рудара Додеровић одбранивши две стопостотне шансе домаће екипе. Рудари су имали много шанси у првом полувремену које су створене преко М. Земљака,А. Земљака и Љубисављевића које нису искориштене и на полувреме се отишло резулатом 0:0.

На почетку другог полувремена у 47мин. акција је почела од дефанзивца Станковића који је изнео лопту, оставио је А. Земљаку који је упослио феноменалног Љубисављевића који је лопту спровео у гол и довео госте у вођство. Рудари су након постигнутог поготка имали иницијативу током целог меча и створили су много шанси преко Марковића, А. Земљака, Љубисављевића и Гојковића. У 87мин домаћа екипа упутила је први шут ка голу који је завршио у мрежи. После промашених шанси Љубисављевића и Марковића уследила је казна за госте. Коначан резултат ФК „Заплањац“ : ФК „Рудар АЛПОС“ 1:1(0:0)

Тренер екипе Милош Белић изменио је формацију што се добро показало по екипу „Рудара“.

- Променио сам формацију тима да бих увидео да ли неким играчима одговарају и неке друге позиције сем ових које константно играју, то се показало добро и успео сам у ономе што сам замислио. Хвала свим играчима на залагању и на перфектоној игри која нам је донела веома значајан бод у гостима - закључио је тренер Белић.

За екипу „Рудара“ натупали су следећи играчи Додеровић (голман), Станковић, Петровић, Видојковић, Лазаревић (од 65.мин Марковић), Радуловић (од 60.мин Васић), М. Земљак, А. Земљак, Нешић, Гојковић и Љубисављевић (од 82.мин Николић). Меч са клупе пратио је резервни голман Стојадиновић.

Алексиначке вести


#   Алексинац   фудбал   Гаџин Хан   Алексиначки Рудник   Рудар ФК   Нишка зона Исток   Димитрије Стојадиновић   Милош Белић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима