Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Спортско рекреативни центар у Врању добија ново рухо

rssBookmark and Share

Врање 17.11.2017. Јужна Србија Инфо

Представници пројектантске куће ,,КАПАПРОЈЕКТ" из Ниша одржали су презентацију идејног архитектонског решења за изградњу и уређење дела Спортско-рекреативног центра у Врању, а на захтев Града Врања, као инвеститора и на основу додељеног уговора.

Спортско рекреативни центар у Врању добија ново рухо

Основ за израду овог пројекта је Урбанистички пројекат за изградњу и уређење дела Спортско-рекреативног центра у Врању израђеног од стране ЈП ,,Завод за урбанизам'' Врање и потврђеног од стране Секретаријата за урбанизам и имовинско-правне послове Градске управе Града Врања. Руководство града је упознато са будућим изгледом и планираним садржајима спортског центра. У централном делу се планира изградња атлетског стадиона са 8 стаза, затим терена за бацачке и скакачке спортове и фудбалског стадиона димензија 102/64м. Око атлетског стадиона пројектована је стаза за ролере. Такође, предвиђен је мултифункционални спортски терен за мали фудбал, рукомет и кошарку, један терен за кошарку, два терена за одбојку на песку, са пратећим трибинама. Поред постојећих тениских терена предвиђена је изградња пратећег објекта са свлачионицама и помоћним садржајима. У постојећем парку предвиђена су игралишта за децу, скејт парк, адреналински парк, вештачка стена, фонтана, чесме и  урбани мобилијар. Око читавог комплекса је планирана рекреативна трим стаза прекривена малчом, поред које ће се налазити теретане на отвореном. Читав комлекс биће ограђен, обезбеђен видео надзором, опремљен савременим телекомуникационим инсталацијама, расветом и осталим мобилијаром.


#   Врање   реконструкција   видео надзор   спортски центар   Слободан Миленковић   мали фудбал   завод за урбанизам   скејт парк   вештачка стена   спортски терен   СРЦ Врање   КАПАПРОЈЕКТ изградња
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима