Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Врање добија "Школу тениса" и професионалног тренера - циљ едукација младих и организација такмичења

rssBookmark and Share

Врање 06.07.2021. Јужна Србија Инфо

У присуству градоначелника Слободана Миленковића и Ненада Ђорђевића, уговор о ангажовању спортског стручњака потписали су Бобан Младеновић, директор JУ "Спортски обjекти'' и Ђорђе Мерџиjевић, тениски тренер са АТП лиценцом. Захваљуjући овом ангажовању од данас и званично почиње да ради Школа тениса на тениским теренима спортско – рекреативног центра у Врању.

Илустрација:  WIKIMEDIA COMMONS
Илустрација: WIKIMEDIA COMMONS

"Веома ми jе драго када се млади, успешни и остварени људи коjи су богато знање стекли у иностранству врате у своjу земљу и своj град и стечено знање пренесу млађим генерациjама. Такав пример jе управо и Ђорђе Мерџиjевић коjи може да се похвали АТП лиценцом за тениског тренера. Локална самоуправа пружиће сву неопходну подршку како би школа тениса заживела и успешно радила. Такође, потрудићемо се да и у Врању буду организована тениска такмичења,'' истакао jе овом приликом градоначелник Миленковић.

Ђорђе Мерџиjевић се захвалио на пруженоj прилици да своjе знање и искуство пренесе свима коjи желе да се баве тенисом у Врању, без обзира да ли jе реч о младима коjи сањаjу да заиграjу на чувеним турнирима, или онима коjи тенисом желе да се баве рекреативно. 

"Веруjем у оно што радим и надам се да ће и ова школа тениса изнедрити талентоване тенисере'', додао jе Мерџиjевић.

Сви заинтересовани могу да се приjаве за Школу тениса у просториjама JУ

"Спортски обjекти'' или на самим тениским теренима. Такође, осим што ће бити организована Школа тениса, биће омогућено и изнаjмљивање одређених термина рекреативцима.


#   Врање   школе   тенис   спортски центар   Слободан Миленковић   Школа тениса   ЈУ Спортски објекти   Ђорђе Мерџијевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима