Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Српске тениске наде: Качарева славила у Прокупљу

rssBookmark and Share

03.07.2013. Autor: M.Pavlović

На међународном професионалном турниру у Прокупљу, који се играо за наградни фонд од 10.000 долара,Новосађанка Марина Качар освојила је прво место

Српске тениске наде: Качарева славила у Прокупљу
Марина је била пети носиоц, а за наслов се борило 32 девојке у главном жребу и 64 у квалификацијама. Имала је пет мечева, а у финалу је савладала Хрватицу Ему Микулчић. Није изгубила ни један сет.

- Било је релативно тешко, али држала сам висок ниво током свих шест дана, колико је турнир трајао. У полуфиналу сам победила Бугарку Викторију Томов, која је била други носиоц. Била сам и изузетно смирена, највише захваљујући раду с тренером Владимиром Павићевићем. Осећам да ме он може довести до много виши места на ВТА листи - истакла је Марина.

УЗ тенис Марина и студира, завршила је другу годину на Едуконсу.

- Спарингујем с Нандором Фарагом, Александром Влаовићем, као и с нашим најперспективнијим јуниорима Дарком Јандрићем и Марком Тодоровићем. Тренутно сам на 640. месту на ВТА листи, а следи ми скок за сто места. Верујем да могу много више и за то ћу се борити. Имам веома велику подршку од оца Слободана, који ми је кондициони тренер. Нема свако ту срећу да има тако великог спортисту уз себе - казала је Марина Качар.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима