Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Srpske teniske nade: Kačareva slavila u Prokuplju

rssBookmark and Share

03.07.2013. Autor: M.Pavlović

Na međunarodnom profesionalnom turniru u Prokuplju, koji se igrao za nagradni fond od 10.000 dolara,Novosađanka Marina Kačar osvojila je prvo mesto

Srpske teniske nade: Kačareva slavila u Prokuplju
Marina je bila peti nosioc, a za naslov se borilo 32 devojke u glavnom žrebu i 64 u kvalifikacijama. Imala je pet mečeva, a u finalu je savladala Hrvaticu Emu Mikulčić. Nije izgubila ni jedan set.

- Bilo je relativno teško, ali držala sam visok nivo tokom svih šest dana, koliko je turnir trajao. U polufinalu sam pobedila Bugarku Viktoriju Tomov, koja je bila drugi nosioc. Bila sam i izuzetno smirena, najviše zahvaljujući radu s trenerom Vladimirom Pavićevićem. Osećam da me on može dovesti do mnogo viši mesta na VTA listi - istakla je Marina.

UZ tenis Marina i studira, završila je drugu godinu na Edukonsu.

- Sparingujem s Nandorom Faragom, Aleksandrom Vlaovićem, kao i s našim najperspektivnijim juniorima Darkom Jandrićem i Markom Todorovićem. Trenutno sam na 640. mestu na VTA listi, a sledi mi skok za sto mesta. Verujem da mogu mnogo više i za to ću se boriti. Imam veoma veliku podršku od oca Slobodana, koji mi je kondicioni trener. Nema svako tu sreću da ima tako velikog sportistu uz sebe - kazala je Marina Kačar.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima