Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ученици Пољопривредне школе у Лесковцу "изборили" се за учионицу за физичко

rssBookmark and Share

Лесковац 12.12.2019. Јужна Србија Инфо

Пољопривредна школа добила је, заслугом ученичког парламента Пољопривредне школе, а преко пројката конкурса „Активирај се“, школску Медијатеку као и учионицу за физичко васпитање.

Ученици Пољопривредне школе у Лесковцу "изборили" се за учионицу за физичко

Преко програма „Активирај се“ Град Лесковац и Kанцеларија за младе мотивише младе да ураде нешто корисно за себе и заједницу у којој живе, да развију своје вештине и хуманост а програм подстиче и друштвене активности младих, буди њихове креативне потенцијале и иновативне идеје.

Бранкица Стаменковић, члан Градског већа, том приликом казала је:

„Преко Kанцеларије за младе управо за финансирање и суфинансирање омладинских пројеката „Активирај се“ Град Лесковац издвојио је 1,5 милиона динара. Подржано је 13 пројеката који су испунили услове конкурса. Од 2015. када је почела са овим програмом до данас подржано је 60 пројекта са преко 5,5 милиона .“

„Ученички парламент Пољопривредне школе, по конкурсу ове године реализовао је пројекат „Уређење школске медијатеке“ док је прошле године реализован пројекат „Уређење учионице за физичко васпитање“ вредност ових пројеката је 137.900, а вредност пројекта уређења учионице за физичко васпитање износи 147.500. Захваљујући овом пројекту побољшани су услови у школи за извођење наставе физичког васпитања као и за креативно провођење слободног времена ученика“ – истакао је директор школе Далибор Јовановић.


#   Лесковац   Пољопривредна школа   физичко васпитање   Канцеларија за младе Лесковац
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима