Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ускоро хотел за спортисте у Владичином Хану

rssBookmark and Share

Владичин Хан 11.09.2011. Извор: Танјуг

У Спортском центру "Куњак" у Владичином Хану за десетак дана ће бити отворен леп и модеран хотел који ће обогатити понуду и спортског центра и ове вароши на југу Србије.

Ускоро хотел за спортисте у Владичином Хану

ВЛАДИЧИН ХАН - Ненад Митровић, председник општине је казао да ће овај репрезентативни објект са 35 кревета, коштати 15 милиона динара, а да су средства у пођеднаком износу обезбедили локална самоуправа и Министарство екологије и просторног планирања.

"Ово ће бити наше елитно место за прихват гостију, посебно спортских екипа, које ће овде имати све услове за удобан и квалитетан смешта, исхрану и трениинге", истакао је председник општине Митровић.

Митровић је казао да је центар пројектован да удовољи захтеве различитих спортских екипа највишег ранга.

Спортски центар "Куњак" екипама нуди олимпијски базен, фудбалски стадион и комплек терена за мале спортове у чијем саставу је и мини пиц терен.

"Када завршимо тениске терене који су у изградњу, овај спортски центар ће бити најкомплетнији и најлепши спортско-туристички центар јужно од Ниша", приметио је председник Митровић.

Митровић посебно очекује да ће, почетком радова нан изградњи Коридора 10, нови хотел у Владичином Хану радити са максималним ресторанским и смештајним капацитетима.

Председник општине је закључио да ће близина Власине и олимпијски базен са теренима за мале спортове, омогућити да Спортски центар "Куњак" ради 12 месеци годишње, максималним капацитетима.


#   Владичин Хан   хотел   председник општине   Ненад Митровић   спортски центар   локална самоуправа
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима