Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Успех Прокупачких кик боксера

rssBookmark and Share

Прокупље 05.06.2013. Autor: M.Maksimović

Кик бокс клуб „Тимс“ из Прокупља представљали су четири такмичарке и два такмичара, који су забележили сјајне резултате

Успех Прокупачких кик боксера

У Земуну је одржано првенство Србије за јуниоре, кадете и жене кик боксу у дисциплини фул контакт. На првенству је учествовало 40 клубова са 200 такмичара. Кик бокс клуб „Тимс“ из Прокупља представљали су четири такмичарке и два такмичара, који су забележили сјајне резултате. Златну медаљу освојила је Катарина Орловић, док су сребрна одличја припала Тамари Јовановић, Катарини Ранчић, Иви Динић и Душану Радовићу.

- Задовољан сам успехом и сматрам да су деца била спремна, што потврђује чињеница да су имали по два меча дневно. Одушевили су ме због велике борбености и могу слободно да кажем да би донели и више медаља да смо имали мало боље и коректније суђење, каже Слободан Митић, тренер КБК „Тимс“.

Иначе, ово је само наставак серије успешних резултата наших такмичара у боксу и кик боксу. На недавно одржаном првенству Србије за млађе категорије и жене, које је одржано у Лозници, поред успеха и медаља чланова БК „Топличанин“ треба поменути и успехе такмичара БК „Топлица“ који су освојили четири медаље. Сребрне медаље освојили су Катарина Орловић, Јована Крстић, Душан Ђорђевић и Душан Радовић.

- Изузетно смо задовољни постигнутим резултатима у Лозници. Часно смо бранили боје клуба и града и свима смо поново скренули пажњу на рад у БК „Топличанин“ и БК „Топлица“. Као тренер захвалио бих се свим нашим учесницима, помоћном тренеру Аци Прендићу, као и људима из Општине Прокупље који се брину о спорту и који су нам помогли да учествујемо на овим првенствима, закључио је Митић.


#   Прокупље   Топлица река   Слободан Митић   кик бокс   Катарина Орловић   Јована Крстић   Првенство Србије
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима