Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Замало шорка:Председник Радничког претио судији Вујовићу

rssBookmark and Share

16.09.2013. Autor: S. I.

ФК Раднички из Ниша доживео је на Карабурми први пораз у сезони, и то захваљујући изузетно лошем дану, иначе поузданог штопера Милоша Живковића, који је скривио пенал и постигао аутогол.

Замало шорка:Председник Радничког претио судији Вујовићу

Међутим, на полувремену утакмице и по њеном завршетку догађале су се немиле сцене испред свлачионица, и то у режији најодговорнијег - председника Радничког Дарка Булатовића.

Изнервиран догађањима, суђењем и пре свега резултатом од 0:2, челник Радничког је преко трибина ушао у тунел за судијом Мајом Вујовићем, претио му, изговарајући у афекту много тога што не би смео човек на његовој функцији. После утакмице тренер ОФК Београда Златко Крмпотић је само напоменуо да је било „неких ствари којима би требало да се позабаве органи ФСС“.

- Срамота је то шта су све неки људи из табора Нишлија говорили, али није моје да први отварам ту причу и износим детаље. Али ако се друга страна буде огласила, онда ћу и ја причати - остао је доследан изреченом у суботу и данас Златко Крмпотић.

Булатовић је и после утакмице више од пола сата дискутовао са Вујовићем, чак му пред бројним сведоцима претио и на политичким основама, што није много узбудило Новосађанина.


#   ОФК Београд
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима