Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zamalo šorka:Predsednik Radničkog pretio sudiji Vujoviću

rssBookmark and Share

16.09.2013. Autor: S. I.

FK Radnički iz Niša doživeo je na Karaburmi prvi poraz u sezoni, i to zahvaljujući izuzetno lošem danu, inače pouzdanog štopera Miloša Živkovića, koji je skrivio penal i postigao autogol.

Zamalo šorka:Predsednik Radničkog pretio sudiji Vujoviću

Međutim, na poluvremenu utakmice i po njenom završetku događale su se nemile scene ispred svlačionica, i to u režiji najodgovornijeg - predsednika Radničkog Darka Bulatovića.

Iznerviran događanjima, suđenjem i pre svega rezultatom od 0:2, čelnik Radničkog je preko tribina ušao u tunel za sudijom Majom Vujovićem, pretio mu, izgovarajući u afektu mnogo toga što ne bi smeo čovek na njegovoj funkciji. Posle utakmice trener OFK Beograda Zlatko Krmpotić je samo napomenuo da je bilo „nekih stvari kojima bi trebalo da se pozabave organi FSS“.

- Sramota je to šta su sve neki ljudi iz tabora Nišlija govorili, ali nije moje da prvi otvaram tu priču i iznosim detalje. Ali ako se druga strana bude oglasila, onda ću i ja pričati - ostao je dosledan izrečenom u subotu i danas Zlatko Krmpotić.

Bulatović je i posle utakmice više od pola sata diskutovao sa Vujovićem, čak mu pred brojnim svedocima pretio i na političkim osnovama, što nije mnogo uzbudilo Novosađanina.


#   OFK Beograd
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima