Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

4. бригада Копнене војске фактор стабилности на југу Србије

rssBookmark and Share

Врање 30.01.2018. Јужна Србија Инфо

У оквиру обележавања Дана града, градоначелник Врања др Слободан Миленковић и председник Скупштине др Дејан Тричковић, приредили су пријем за припаднике 4. бригаде Копнене војске.

4. бригада Копнене војске фактор стабилности на југу Србије

Честитајући им Дан бригаде и славу Светог Атанасија Великог, градоначелник се захвалио на сарадњи истичући да је 4. бригада понос свих Врањанаца.

,,У многим кризним ситуацијама, временским и елементарним непогодама показали сте висок степен професионализма. Спаја нас исти циљ, а то је стабилност нашег друштва. Ви бринете о безбедности, а ми улажемо велике напоре да остваримо економску стабилност. У протеклој години усвојили смо значајне планове и пројекте, а приоритет нам је да изградња станова за припаднике безбедности буде реализована у року и по утврђеним правилима и прописима", нагласио је градоначелник др Миленковић.

Командант 4. бригаде пуковник Слободан Стопа је говорио о сарадњи са локалном самоуправом и грађанима истакавши да је она изузетна.

,,Обезбеђујемо административну границу са Косовом и Метохијом и границе са Македонијом и Бугарском, и оно што је за нас најважније јесте да су грађани безбедни. Реализујемо и акције, као што су ,,Лекари на делу" и Отворени дан.

Ту смо да будемо са народом и уз народ", рекао је Стопа. Он се захвалио градоначелнику на подршци у асфалтирању дела површина у касарни, и опремању богослужбеног простора. 

На доброј сарадњи и подршци се захвалио и председник Скупштине, др Дејан Тричковић. 


#   Врање   Дејан Тричковић   Слободан Миленковић   Копнена војска   4. бригада   Отворени дан   Дан ослобођења од Турака   4. бригада Копнене војске
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима