Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

4. brigada Kopnene vojske faktor stabilnosti na jugu Srbije

rssBookmark and Share

Vranje 30.01.2018. Južna Srbija Info

U okviru obeležavanja Dana grada, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i predsednik Skupštine dr Dejan Tričković, priredili su prijem za pripadnike 4. brigade Kopnene vojske.

4. brigada Kopnene vojske faktor stabilnosti na jugu Srbije

Čestitajući im Dan brigade i slavu Svetog Atanasija Velikog, gradonačelnik se zahvalio na saradnji ističući da je 4. brigada ponos svih Vranjanaca.

,,U mnogim kriznim situacijama, vremenskim i elementarnim nepogodama pokazali ste visok stepen profesionalizma. Spaja nas isti cilj, a to je stabilnost našeg društva. Vi brinete o bezbednosti, a mi ulažemo velike napore da ostvarimo ekonomsku stabilnost. U protekloj godini usvojili smo značajne planove i projekte, a prioritet nam je da izgradnja stanova za pripadnike bezbednosti bude realizovana u roku i po utvrđenim pravilima i propisima", naglasio je gradonačelnik dr Milenković.

Komandant 4. brigade pukovnik Slobodan Stopa je govorio o saradnji sa lokalnom samoupravom i građanima istakavši da je ona izuzetna.

,,Obezbeđujemo administrativnu granicu sa Kosovom i Metohijom i granice sa Makedonijom i Bugarskom, i ono što je za nas najvažnije jeste da su građani bezbedni. Realizujemo i akcije, kao što su ,,Lekari na delu" i Otvoreni dan.

Tu smo da budemo sa narodom i uz narod", rekao je Stopa. On se zahvalio gradonačelniku na podršci u asfaltiranju dela površina u kasarni, i opremanju bogoslužbenog prostora. 

Na dobroj saradnji i podršci se zahvalio i predsednik Skupštine, dr Dejan Tričković. 


#   Vranje   Dejan Tričković   Slobodan Milenković   Kopnena vojska   4. brigada   Otvoreni dan   Dan oslobođenja od Turaka   4. brigada Kopnene vojske
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima