Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бесплатна школа пливања за основце у Нишу

rssBookmark and Share

Медијана градска општина 09.12.2016.

Још једна акција Градске општине Медијана и десет основних школа са њеног подручја, а у циљу развоја спорта и промоције здравог одрастања. Овог пута на базенима Спортскoг центра „Чаир“ који се прикључио школи за непливаче за ученике нижих разреда и подржао акцију општине.

Бесплатна школа пливања за основце у Нишу

– Нема вреднијег улагања од улагања у нове генрације. Обећали смо школама нове видове сарадње и ето већ реализујемо школу за непливаче. Интересовање је преко очекиваног али се надамо да ћемо свима изаћи у сусрет – каже председник највеће нишке општине Милан Крстић и додаје: – Издвојили смо милион динара за децу чији  родитељи немају довољно средстава да своју децу пошаљу на часове пливања. План је да овај начин едукације постане традиција у нашој општини, наглашава Крстић.

У свим школама тражило се место више за упис у Медијанину школу пливања. Тренутно је на том списку око 3000 полазника, а за стицање њиховог знању у базену задужени су тренери Спортског центра „Чаир“.

Градска општина Медијана ће најмлађима улепшати и зимски распуст тако што ће најбољим ђацима основних школа  поделити 4000 бесплатних карата за базен и исто толико за бесплатно клизање. На пролеће ће на нишком Чаиру бити организоване „Игре без граница“.

 


#   Медијана градска општина   пливање   основци   Милан Крстић   Чаир СЦ   Градска општина   школа пливања   зимски распуст   Игре без граница
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима