Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Besplatna škola plivanja za osnovce u Nišu

rssBookmark and Share

Medijana gradska opština 09.12.2016.

Još jedna akcija Gradske opštine Medijana i deset osnovnih škola sa njenog područja, a u cilju razvoja sporta i promocije zdravog odrastanja. Ovog puta na bazenima Sportskog centra „Čair“ koji se priključio školi za neplivače za učenike nižih razreda i podržao akciju opštine.

Besplatna škola plivanja za osnovce u Nišu

– Nema vrednijeg ulaganja od ulaganja u nove genracije. Obećali smo školama nove vidove saradnje i eto već realizujemo školu za neplivače. Interesovanje je preko očekivanog ali se nadamo da ćemo svima izaći u susret – kaže predsednik najveće niške opštine Milan Krstić i dodaje: – Izdvojili smo milion dinara za decu čiji  roditelji nemaju dovoljno sredstava da svoju decu pošalju na časove plivanja. Plan je da ovaj način edukacije postane tradicija u našoj opštini, naglašava Krstić.

U svim školama tražilo se mesto više za upis u Medijaninu školu plivanja. Trenutno je na tom spisku oko 3000 polaznika, a za sticanje njihovog znanju u bazenu zaduženi su treneri Sportskog centra „Čair“.

Gradska opština Medijana će najmlađima ulepšati i zimski raspust tako što će najboljim đacima osnovnih škola  podeliti 4000 besplatnih karata za bazen i isto toliko za besplatno klizanje. Na proleće će na niškom Čairu biti organizovane „Igre bez granica“.

 


#   Medijana gradska opština   plivanje   osnovci   Milan Krstić   Čair SC   Gradska opština   škola plivanja   zimski raspust   Igre bez granica
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima