Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Гради се нови дом за породицу Сарић

rssBookmark and Share

Куршумлија 12.10.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Председник општине Куршумлија Радољуб Видић и директор Дома здравља Уранија Петровић обишли су радове на изградњи нове породичне куће за четворочлану породицу Сарић из куршумлијског села Висока.

Гради се нови дом за породицу Сарић

Због веома тешких услова за живот двоје малишана Анђеле (8) и Луке (5) грађевинска фирма "Стецо центар" из Бјељине донирала је монтажну кућу овој сиромашној породици величине 60км2.

Отац Горан истиче да његова породица није имала финасијских средстава да реновира дотрајали објекат обзиром да он не ради а једини сигуран извор прихода је дечији додатак. Он додаје да породицу издржава радећи тешке физичке послове и сечом дрва.

Председник општине Радољуб Видић обишавши вредне раднике фирме "Стецо центар" из Бјељине, срдачно се захвалио власнику Миленку Стевановићу који је донирао нови дом за породицу Сарић.

"Велику захвалност дугујемо власнику фиме"Стецо центар". Ово је веома важан догађај за породицу Сарић, са нестрпљењем очекујемо завршетак радова на изградњи новог дома за малишане.Пуно лепих тренутака у новом дому желим породици Сарић, а малишанима безбижно детињство", истакао је председник Видић.

Видно узбуђена мајка Слађана том приликом рекла је да им се живот за кратко време променио.

"Веома сам узбуђена и срећна јер ћемо напокон имати нови дом. Захвалила бих се свим хуманим људима који су нам помогли, председнику Видићу, директору Уранији, баки Ратки. Радови протичу веома брзо и наша нова кућа како време пролази добија нови изглед. Речима не могу описати како се осећам, искрено се надам се да ће и моја породица живети као сав нормалан свет", рекла је Слађана.

Осмогодишња Анђела ученица другог разреда ОШ "Дринка Павловић" у Рудару објашњава да се веома радује новом дому.

"Жеља да мој брат и ја имамо собу као и сва друга деца напокон се остварује. Захвалила бих се баки Ратки, госпођи Уранији, као и свим људима који су нам помогли да брат и ја живимо као сва друга деца", рекла је малена Анђела.

 


#   Куршумлија   Уранија Петровић   Радољуб Видић   Дечији додатак   изградња   председник општине   Нови дом
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима