Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Аутобус слетео у провалију, спасиоци извлаче путнике

rssBookmark and Share

Сокобања 20.08.2014. РТС, Блиц

Аутобус "Сокопревоза" који је саобраћао од Сокобање ка селу Раденковац слетео је с пута, у незгоди је повређено осам путника.
РТС јавља да је један путник подлегао повредама.

Аутобус слетео у провалију, спасиоци извлаче путнике

Једна особа је погинула, а још шест је повређено када је аутобус "Сокопревоза" који је саобраћао од Сокобање ка селу Језеро слетео с пута у провалију, преноси РТС. Повређени путници пребачени у Клинички центар у Нишу.

У аутобусу је, у тренутку несреће било десеторо путника. Блиц извештава да је тешко повређени путник довезен је у Дом здравља у Сокобањи без знакова живота, али су лекари успели да га реанимирају, а како је поврђено РТС-у тешко повређени путник аутобуса "Сокопревоза" подлегао је повредама.

Међу повређенима је и једно дете које је лакше повређено.

На месту саобраћајне незгоде су четири ватрогасна возила, полиција и екипе Хитне помоћи.

Незванично сазнајемо да су аутобусу отказале кочнице.

- Аутобус је слетео око 8 метера од пута на ливаду, и у њему су били претежно старији људи. Према нашим информацијама за сада нема погинулих – преноси "Блиц" од извора у полицији Сокобања. Утврђено је да има тешке повреде главе и грудног коша. Међу повређенима је и једно дете које је задобило лакше повреде.

Сви повређени су пребачени у клинички центар у Нишу.

На месту несреће су четири ватрогасна возила, полиција и екипе Хитне помоћи који покушавају да извуку путнике из аутобуса, јавља досписник РТС-а.

РТС незванично сазнаје да су аутобусу отказале кочнице.

Поред тога, РТС-у је у Полицијској управи Зајечар речено да је возачу аутобуса већ два пута одузимана возачка дозвола, која му је недавно враћена.

 


#   Сокобања   Дом здравља   полиција   саобраћајна незгода   Клинички центар  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима