Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Директор полиције: Узрок незгоде на пружном прелазу највероватније пропуст возача аутобуса

rssBookmark and Share

Ниш 21.12.2018. Јужна Србија Инфо

Директор полиције Владимир Ребић изјавио је данас да је у судару воза и аутобуса на пружном прелазу код места Доње Међурово страдало пет особа, док је 27 људи теже и лакше повређено.

Директор полиције: Узрок незгоде на пружном прелазу највероватније пропуст возача аутобуса

„Према информацијама које имам у овом тренутку, до саобраћајне незгоде, највероватније је дошло услед пропуста возача аутобуса. Истрага ће утврдити да ли је тако. Испитаће се да ли је возач испуњавао психо-физичке услове за управљање возилом, а проверићемо и све друге околности које су везане за услове пута“, рекао је Ребић, приликом обиласка места трагедије у Доњем Међуреву.

Ребић, је обишао место саобраћајне незгоде и разговарао са лекарима Клиничког центра Ниш у коме су повређени хоспитализовани.

О је истакао, да ће надлежно тужилаштво и полиција утврдити све околности под којима је дошло до ове тешке саобраћајне незгоде и да ће одговорни бити процесуирани.

Ребић је указао, да су припадници саобраћајне полиције и ватрогасци-спасиоци, брзо дошли на лице места и заједно са службом Хитне помоћи, у веома кратком времену, повређене пребацили у Клинички центар Ниш.

Ребић је изразио најдубље саучешће породицама погинулих и апеловао на све возаче да се стриктно придржавају саобраћајних прописа, прилагоде брзину условима и стању пута, како би сачували своје животе и животе других.

Подсетимо да је јутрос у 7.30 дошло до судара воза и аутобуса Ниш-експреса у Доњем Међурову код Ниша, у коме је страдало пет особа.


#   Ниш   аутобус   Клинички центар Ниш   полиција   саобраћајна незгода   МУП РС   Доње Међурово   Јужна Србија Инфо   воз   смрт   Клинички центар   Владимир Ребић   ПУ Ниш
@juznasrbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима