Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Део преполовљеног аутобуса након удеса у Доњем Међурову остављен поред школе: Ђаци преплашени!

rssBookmark and Share

Ниш 27.12.2018. В.Милићевић Нишке вести, Јужна Србија Инфо

Аутобус из тешке саобраћајне несреће у Доњем Међурову паркиран је одмах поред школског дворишта Електротехничке школе „Мија Станимировић“.

Фото: Нишке вести
Фото: Нишке вести

Према речима професора, ђаци су од дана незгоде свакодневно су суочени са стравичним сликама аутобуса, препуног крви, извештава портал Нишке вести (niskevesti.rs).

„Деца су била видно потрешена првог дана када је аутобус, пун крви ту остављен, али нажалост та слика их и даље прати пошто другог пролаза када иду и враћају се из школе нема“, кажу професори из ове школе који су желели да остану анонимни.

Полиција је на простору паркинга Електронске индустрије, оградила један део који користи за возила којим је направљено неко кривично дело и она ту стоје докле год траје судски поступак. Тако се и аутобус из стравичне несреће код Доњег Међурова нашао на том простору.

„Исти дан је аутобус довежен и остављен уз ограду кошаркашког терена и школског дворишта. На том терену деца свакодневно играју кошарку, а када је лепо време ту се одржавају и часови физичког васпитања. „, истичу у школи Мија Станимировић.

Оно на шта нико није рачунао, то је да ће деца бити суочена са стравичним призором, а и на то да су многи ђаци који похађају школу Мија Станимировић управо из Доњег Међурова и околних села.

„Једном нашем ђаку је најбољи друг погинуо у том аутобусу, за њега овај аутобус значи свакодневно подсећање на стравичну несрећу. И други ђаци су имали пријатеље, који су се тог кобног дана нашли у аутобусу“, рекли су професори који су желели да остану анонимни.

Из школе још упозоравају да је на тај начин затворен једини прелаз из школе према аутобуском стајалишту. Додају и да ово упозорење путем медија неће бити једини начин њихове борбе, јер поједина одељења припремају петицију.

niskevesti.rs

Коментара: 1


#   Ниш   аутобус   саобраћајна незгода   Доње Међурово   Јужна Србија Инфо   воз   ПУ Ниш   Нишке вести   Мија Станимировић ЕТШ   кривично дело
@juznasrbija @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+2) (-)

    Posmatrac, 28.12.2018.:
    Mi smo NENORMALNO drustvo i nacija. Taj ko je to smilsio i odobrio bi trebalo POD HITNO da dobije OTKAZ!


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима