Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Autobus sleteo u provaliju, spasioci izvlače putnike

rssBookmark and Share

Sokobanja 20.08.2014. RTS, Blic

Autobus "Sokoprevoza" koji je saobraćao od Sokobanje ka selu Radenkovac sleteo je s puta, u nezgodi je povređeno osam putnika.
RTS javlja da je jedan putnik podlegao povredama.

Autobus sleteo u provaliju, spasioci izvlače putnike

Jedna osoba je poginula, a još šest je povređeno kada je autobus "Sokoprevoza" koji je saobraćao od Sokobanje ka selu Jezero sleteo s puta u provaliju, prenosi RTS. Povređeni putnici prebačeni u Klinički centar u Nišu.

U autobusu je, u trenutku nesreće bilo desetoro putnika. Blic izveštava da je teško povređeni putnik dovezen je u Dom zdravlja u Sokobanji bez znakova života, ali su lekari uspeli da ga reanimiraju, a kako je povrđeno RTS-u teško povređeni putnik autobusa "Sokoprevoza" podlegao je povredama.

Među povređenima je i jedno dete koje je lakše povređeno.

Na mestu saobraćajne nezgode su četiri vatrogasna vozila, policija i ekipe Hitne pomoći.

Nezvanično saznajemo da su autobusu otkazale kočnice.

- Autobus je sleteo oko 8 metera od puta na livadu, i u njemu su bili pretežno stariji ljudi. Prema našim informacijama za sada nema poginulih – prenosi "Blic" od izvora u policiji Sokobanja. Utvrđeno je da ima teške povrede glave i grudnog koša. Među povređenima je i jedno dete koje je zadobilo lakše povrede.

Svi povređeni su prebačeni u klinički centar u Nišu.

Na mestu nesreće su četiri vatrogasna vozila, policija i ekipe Hitne pomoći koji pokušavaju da izvuku putnike iz autobusa, javlja dospisnik RTS-a.

RTS nezvanično saznaje da su autobusu otkazale kočnice.

Pored toga, RTS-u je u Policijskoj upravi Zaječar rečeno da je vozaču autobusa već dva puta oduzimana vozačka dozvola, koja mu je nedavno vraćena.

 


#   Sokobanja   Dom zdravlja   policija   saobraćajna nezgoda   Klinički centar  
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima