Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бегунац из поправног дома побегао полицајцима

rssBookmark and Share

11.11.2013. Autor: Telegraf

Седамнаестогодишњи Нишлија Ј. Б., којег већ месец дана тражи полиција због бекства из васпитног дома у Крушевцу, поново је успео да измакне својим прогонитељима!

Бегунац из поправног дома побегао полицајцима

Како пише Телеграф младић је, бежећи од полицијске потере у центру Ниша, колима ударио у дрво, истрчао из аутомобила и удаљио се у непознатом правцу.

Како сазнајемо, Ј. Б. је због крађа изречена казна малолетничког затвора коју је издржавао у васпитном дому у Крушевцу.

Ј. Б. је возилом за које још не знамо коме припада, али знамо да није украдено, након бекства из дома дошао кући. У суботу је позвао двојицу малолетника да пођу са њим у провод. На улици их је уочила интервентна патрола нишке полиције јер су се сумњиво понашали па је покушала да им приђе да би их легитимисала.

Међутим, када је Ј. Б. приметио полицију, додао је гас и покушао да им умакне. Због велике брзине излетео је са коловоза и закуцао се у дрво у парку на Тргу краља Александра – сазнајемо из полицијских извора.

Двојицу малолетника који су били у друштву бегунца полиција је привела, док је Ј. Б. поново побегао.

Он се веома вешто скрива, неколико пута смо га тражили код куће, али би он увек побегао пре нашег доласка – кажу наши саговорници. Полиција трага за власником возила којим је Ј. Б. управљао.


#   полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима