Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Begunac iz popravnog doma pobegao policajcima

rssBookmark and Share

11.11.2013. Autor: Telegraf

Sedamnaestogodišnji Nišlija J. B., kojeg već mesec dana traži policija zbog bekstva iz vaspitnog doma u Kruševcu, ponovo je uspeo da izmakne svojim progoniteljima!

Begunac iz popravnog doma pobegao policajcima

Kako piše Telegraf mladić je, bežeći od policijske potere u centru Niša, kolima udario u drvo, istrčao iz automobila i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Kako saznajemo, J. B. je zbog krađa izrečena kazna maloletničkog zatvora koju je izdržavao u vaspitnom domu u Kruševcu.

J. B. je vozilom za koje još ne znamo kome pripada, ali znamo da nije ukradeno, nakon bekstva iz doma došao kući. U subotu je pozvao dvojicu maloletnika da pođu sa njim u provod. Na ulici ih je uočila interventna patrola niške policije jer su se sumnjivo ponašali pa je pokušala da im priđe da bi ih legitimisala.

Međutim, kada je J. B. primetio policiju, dodao je gas i pokušao da im umakne. Zbog velike brzine izleteo je sa kolovoza i zakucao se u drvo u parku na Trgu kralja Aleksandra – saznajemo iz policijskih izvora.

Dvojicu maloletnika koji su bili u društvu begunca policija je privela, dok je J. B. ponovo pobegao.

On se veoma vešto skriva, nekoliko puta smo ga tražili kod kuće, ali bi on uvek pobegao pre našeg dolaska – kažu naši sagovornici. Policija traga za vlasnikom vozila kojim je J. B. upravljao.


#   policija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima