Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Брутално убијена старица, мачке је растргле и појеле јој делове тела!

rssBookmark and Share

30.01.2013. Izvor: Telegraf

У селу Враниште код Пирота пронађено је беживотно тело Босанке Цветковић (73) за коју полиција основано сумња да је, из за сада неразјашњених разлога, убијена.

Брутално убијена старица, мачке је растргле и појеле јој делове тела!
Призор који је полиција затекла када је пронашла тело био је стравичан, јер су поједине делове тела старице растргле и појеле животиње, највероватније мачке!

Обдукција ће утврдити када је старица убијена, али на основу првих резултата постоје индиције да је реч о насилној смрти.

Како кажу комшије покојнице, њен супруг Тугомир умро је пре две године, па је од тада живела сама у кући.

- Није се много дружила с комшијама, била је повучена, али и пријатна жена. Последњи пут смо је видели пре десетак дана, а тек јуче је један комшија, који је затекао језив призор, позвао полицију. Живела је од скромне пензије која је износила око 8.000 динара, а по кући није имала ништа од вреднијих ствари – каже један од комшија.

Тачни мотиви овог гнусног злочина још нису познати. Претпоставља се да је реч о користољубљу или да је до убиства дошло након расправе с неким од мештана овог села.

Како Телеграф сазнаје од мештана, који из страха за своју безбедност не желе ни да се фотографишу, нити представе, у последње време забележен је одређени број сумњивих позива старцима у овом, али и другим селима.

Мештане, углавном старачко становништво, непознате особе позивају на кућне бројеве, којих има у сваком именику, и распитују се о њиховим примањима, имовном стању, притом се лажно представљајући.

Претпоставља се да на тај начин лаковерно старачко становништво покушавају да искористе превејани разбојници који на овај начин “типују” своје жртве које су због старости иначе немоћне да пруже било какав отпор.


#   полиција   старица
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима