Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Brutalno ubijena starica, mačke je rastrgle i pojele joj delove tela!

rssBookmark and Share

30.01.2013. Izvor: Telegraf

U selu Vranište kod Pirota pronađeno je beživotno telo Bosanke Cvetković (73) za koju policija osnovano sumnja da je, iz za sada nerazjašnjenih razloga, ubijena.

Brutalno ubijena starica, mačke je rastrgle i pojele joj delove tela!
Prizor koji je policija zatekla kada je pronašla telo bio je stravičan, jer su pojedine delove tela starice rastrgle i pojele životinje, najverovatnije mačke!

Obdukcija će utvrditi kada je starica ubijena, ali na osnovu prvih rezultata postoje indicije da je reč o nasilnoj smrti.

Kako kažu komšije pokojnice, njen suprug Tugomir umro je pre dve godine, pa je od tada živela sama u kući.

- Nije se mnogo družila s komšijama, bila je povučena, ali i prijatna žena. Poslednji put smo je videli pre desetak dana, a tek juče je jedan komšija, koji je zatekao jeziv prizor, pozvao policiju. Živela je od skromne penzije koja je iznosila oko 8.000 dinara, a po kući nije imala ništa od vrednijih stvari – kaže jedan od komšija.

Tačni motivi ovog gnusnog zločina još nisu poznati. Pretpostavlja se da je reč o koristoljublju ili da je do ubistva došlo nakon rasprave s nekim od meštana ovog sela.

Kako Telegraf saznaje od meštana, koji iz straha za svoju bezbednost ne žele ni da se fotografišu, niti predstave, u poslednje vreme zabeležen je određeni broj sumnjivih poziva starcima u ovom, ali i drugim selima.

Meštane, uglavnom staračko stanovništvo, nepoznate osobe pozivaju na kućne brojeve, kojih ima u svakom imeniku, i raspituju se o njihovim primanjima, imovnom stanju, pritom se lažno predstavljajući.

Pretpostavlja se da na taj način lakoverno staračko stanovništvo pokušavaju da iskoriste prevejani razbojnici koji na ovaj način “tipuju” svoje žrtve koje su zbog starosti inače nemoćne da pruže bilo kakav otpor.


#   policija   starica
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima