Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Декица секс плаћао застарелим парама

rssBookmark and Share

Лесковац 25.12.2013. Izvor: Kurir

Лесковачка полиција разрешила је дилему појаве око 67.000 неважећих динара у апоенима од 1.000 динара! Како је утврђено, пензионер из Лесковца Р. С. (70) последњих неколико месеци плаћао је Б. Н. (48) „љубавну масажу и друге слободније услуге“ хиљадаркама које су пре скоро десет година повучене из употребе.

Декица секс плаћао застарелим парама

Паре из сламарице

Ко зна колико би неважећих новчаница Б. Н. „зарадила“ да пре неколико дана није пријатељици В. Р. дала „једну црвену“ да јој купи гаћице у кинеском тржном центру у Лесковцу. Кад се пријатељица вратила, пожалила се Б. Н.

- Замало да добијем батине због ову твоју хиљадарку јер је неважећа - рекла је В. Р. пријатељици, која је почела да црвени у лицу и да се презнојава.

Зграбила је новчаницу и љутито прозборила:

- Ћу покажем ја на матору џукелу. Он ли мисли за џабе да ужива - рекла је наводно Б. Н.

Извор Курира из полиције каже да је старац неколико месеци виђао Б. Н.

- Он је, по свему судећи, из своје сламарице извукао већу количину новчаница које су већ годинама неважеће, а онда искористио непажњу Б. Н. и давао јој хиљадарке које не важе - објашњава наш саговорник.

Он наводи да је Б. Н. покушала да „преко посредника пусти новчанице у промет“.

- Она је познаницима дала паре да јој купе средства за хигијену. Неки од тих људи чак су покушали да замене новчанице у банци, али су службеници одмах препознали да је реч о неважећим новчаницама, тако да нису узели паре, али су обавестили полицију и читав случај је испливао на површину - рекао је извор Курира.

Пензионер се крије

За то време, како сазнајемо, Р. С. покушао је да се сакрије од бесне пријатељице.

- Пензионера је неко обавестио да га љутита пријатељица Б. Н. свуда тражи, па се негде склонио. Жена је најавила да ће га тужити, али остаје да се види да ли ће своју најаву и испунити - закључио је саговорник Курира.

Одговорност

ТУЖИЛАШТВО НА ПОТЕЗУ

Извор Курира из лесковачког тужилаштва каже да у овом случају Б. Н. треба приватно да гони пензионера који ју је преварио.

- Тужилаштво ће тек донети одлуку да ли ће се укључити у овај случај, али пошто није реч о фалсификовању новчаница, већ о неважећим новчаницама, могуће је да пензионер неће бити кривично гоњен - рекао је извор Курира.

ЧИЊЕНИЦЕ

Како препознати лажну новчаницу

- 1.000 динара - по холограму и дебљини папира

- 5.000 динара - по холограму и дебљини папира


#   Лесковац   секс   превара
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима