Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

(Фото) Овај човек је убио зета из ловачке пушке, унука (4) оставио без оца

rssBookmark and Share

Блаце 12.02.2014. Новости

Сви детаљи свирепе трагедије која је потресла и узнемирила грађане

(Фото) Овај човек је убио зета из ловачке пушке, унука (4) оставио без оца

Небојша Здравковић (49) из Вишесела у блачкој општини убио је зета Александра Пантелића (31) из Прокупља, а потом пресудио себи мецима из ловачког карабина. Трагедија се, према полицијским подацима, догодила у ноћи између уторка и среде, сат после поноћи, а претходила јој је жучна расправа и вероватно и туча између таста и зета.

- Претходно су били на весељу код рођака којима се родило дете, вратили су се око пола једанаест. Међутим, и у кући су наставили да пију, тако да се убрзо зачула лупњава и туча, да би потом уследили пуцњи из ловачке пушке - прича Горан Здравковић, Небојшин рођак који живи у суседној кући.

Каже да је трагедију посматрао са прозора, јер се није усудио да изађе када је зачуо пуцњаву у којој су страдали и таст и зет.

- Прво сам видео како Александар односи трогодишњег сина Павла код рођака у суседну кућу, којима је рекао да му сачувају сина јер наводно Небојша хоће и њега да убије. За њим је, са пушком у руци, ишао Небојша који је, псујући, викао да не може њега да бије зет у рођеној кући - наставља причу рођак Здравковића и објашњава да је Небојшина кћерка Марина (25) покушала да спаси супруга Александра преко кога је легла, али да јој је отац рекао да неће он њу да убије, већ зета.

После убиства зета у кога је испалио два метка из ловачког карабина, Небојша се вратио у двориште где је пресудио себи пуцњем у пределу гркљана.

Иначе, покојни Александар дошао је код таста у уторак поподне са супругом Марином и трогодишњим сином из Прокупља како би присуствовали слављу код рођака. Небојша, кога је напустила супруга пре две године, живео је сам у једној, а његови родитељи у суседној кући у истом дворишту.


#   Блаце   Вишесело   Небојша Здравковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима