Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

(Foto) Ovaj čovek je ubio zeta iz lovačke puške, unuka (4) ostavio bez oca

rssBookmark and Share

Blace 12.02.2014. Novosti

Svi detalji svirepe tragedije koja je potresla i uznemirila građane

(Foto) Ovaj čovek je ubio zeta iz lovačke puške, unuka (4) ostavio bez oca

Nebojša Zdravković (49) iz Višesela u blačkoj opštini ubio je zeta Aleksandra Pantelića (31) iz Prokuplja, a potom presudio sebi mecima iz lovačkog karabina. Tragedija se, prema policijskim podacima, dogodila u noći između utorka i srede, sat posle ponoći, a prethodila joj je žučna rasprava i verovatno i tuča između tasta i zeta.

- Prethodno su bili na veselju kod rođaka kojima se rodilo dete, vratili su se oko pola jedanaest. Međutim, i u kući su nastavili da piju, tako da se ubrzo začula lupnjava i tuča, da bi potom usledili pucnji iz lovačke puške - priča Goran Zdravković, Nebojšin rođak koji živi u susednoj kući.

Kaže da je tragediju posmatrao sa prozora, jer se nije usudio da izađe kada je začuo pucnjavu u kojoj su stradali i tast i zet.

- Prvo sam video kako Aleksandar odnosi trogodišnjeg sina Pavla kod rođaka u susednu kuću, kojima je rekao da mu sačuvaju sina jer navodno Nebojša hoće i njega da ubije. Za njim je, sa puškom u ruci, išao Nebojša koji je, psujući, vikao da ne može njega da bije zet u rođenoj kući - nastavlja priču rođak Zdravkovića i objašnjava da je Nebojšina kćerka Marina (25) pokušala da spasi supruga Aleksandra preko koga je legla, ali da joj je otac rekao da neće on nju da ubije, već zeta.

Posle ubistva zeta u koga je ispalio dva metka iz lovačkog karabina, Nebojša se vratio u dvorište gde je presudio sebi pucnjem u predelu grkljana.

Inače, pokojni Aleksandar došao je kod tasta u utorak popodne sa suprugom Marinom i trogodišnjim sinom iz Prokuplja kako bi prisustvovali slavlju kod rođaka. Nebojša, koga je napustila supruga pre dve godine, živeo je sam u jednoj, a njegovi roditelji u susednoj kući u istom dvorištu.


#   Blace   Višeselo   Nebojša Zdravković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima