Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Гинеколог тражио мобилни да би породио жену

rssBookmark and Share

19.11.2013. Autor: Alo

Братислав Т. (53) из Ниша, лекар специјалиста у Гинеколошко-акушерској клиници Клиничког центра у Нишу, ухапшен је због сумње да је од супруга једне породиље из Ниша тражио на поклон мобилни телефон како би је породио.

Гинеколог тражио мобилни да би породио жену

Полиција је саопштила да је гинеколог ухапшен 17. новембра након што је примио тражени поклон, а након привођења Вишем тужиоцу у Нишу и саслушања, одређен му је једномесечни притвор.

Занимљиво је да се Братислав сумњичи да је детаљно описао какав поклон жели - бели телефон “самсунг С3 мини“ са гаранцијом и уз то да је купљен у тачно одређеној радњи у подземном пролазу у Нишу, у којој дају “на чекове и рате”.! “Тога дана, након прегледа, лекар је тражио да разгоара са супругом породиље. Доктор је тражио ‘мали поклон’ и рекао да је у питању мобилни телефон за његову ћерку који кошта 170 евра.

У руци је све време држао спремну цедуљу са записаним карактеристикама телефона и називом радње у којој ће га купити”, каже за наш лист извор близак истрази. Муж породиље се консултовао са супругом и истог дана су дошли у полицију да пријаве случај. Лекар му је рекао да се порођај очекује 17. новембра и да ће га звати.

- Након што се жена породила, доктор је позвао супруга да дође око 20 часова у ГАК. Он је дошао и по договору позвао доктора да га уведе да види дете и жену, а када га је гинеколог питао за мобилни телефон, рекао му је да је код брата у аутомобилу. Муж породиље је изашао и узео од полиције телефон који је био у кеси и дао га доктору испред зграде, након чега су се изљубили. Када је лекар кренуо степеницама да се врати у клинику, опколили су га полицајци - додаје наш саговорник.


#  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима