Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ginekolog tražio mobilni da bi porodio ženu

rssBookmark and Share

19.11.2013. Autor: Alo

Bratislav T. (53) iz Niša, lekar specijalista u Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra u Nišu, uhapšen je zbog sumnje da je od supruga jedne porodilje iz Niša tražio na poklon mobilni telefon kako bi je porodio.

Ginekolog tražio mobilni da bi porodio ženu

Policija je saopštila da je ginekolog uhapšen 17. novembra nakon što je primio traženi poklon, a nakon privođenja Višem tužiocu u Nišu i saslušanja, određen mu je jednomesečni pritvor.

Zanimljivo je da se Bratislav sumnjiči da je detaljno opisao kakav poklon želi - beli telefon “samsung S3 mini“ sa garancijom i uz to da je kupljen u tačno određenoj radnji u podzemnom prolazu u Nišu, u kojoj daju “na čekove i rate”.! “Toga dana, nakon pregleda, lekar je tražio da razgoara sa suprugom porodilje. Doktor je tražio ‘mali poklon’ i rekao da je u pitanju mobilni telefon za njegovu ćerku koji košta 170 evra.

U ruci je sve vreme držao spremnu cedulju sa zapisanim karakteristikama telefona i nazivom radnje u kojoj će ga kupiti”, kaže za naš list izvor blizak istrazi. Muž porodilje se konsultovao sa suprugom i istog dana su došli u policiju da prijave slučaj. Lekar mu je rekao da se porođaj očekuje 17. novembra i da će ga zvati.

- Nakon što se žena porodila, doktor je pozvao supruga da dođe oko 20 časova u GAK. On je došao i po dogovoru pozvao doktora da ga uvede da vidi dete i ženu, a kada ga je ginekolog pitao za mobilni telefon, rekao mu je da je kod brata u automobilu. Muž porodilje je izašao i uzeo od policije telefon koji je bio u kesi i dao ga doktoru ispred zgrade, nakon čega su se izljubili. Kada je lekar krenuo stepenicama da se vrati u kliniku, opkolili su ga policajci - dodaje naš sagovornik.


#  
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima