Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Глумили свађе, па крали паре

rssBookmark and Share

17.04.2013. Autor: M.M.

Шема Ј., Дурмиш М., Иван И. и Рагиб Џ., сви из Ниша, притворени због сумње да су варали продавце и грађане широм Србије.

Глумили свађе, па крали паре

Шема Ј. (33), Дурмиш М. (33), Иван И. (34) и Рагиб Џ. (34), сви из Ниша, ухапшени су због сумње да су у продавници у Петровцу на Млави, у коју су наводно ушли како би раситнили новчаницу од 5.000 динара, од раднице на превару узели дупло више новца.

- Сумња се да су њих четворица 2012. и 2013. године на исти начин варали раднике продавница и мењачница широм Србије. По уиграном плану, један би ушао да раситни 5.000 динара, а потом би улазио и саучесник, коме су хитно потребне цигарете јер је у журби. Започели би свађу, након чега би се радници збунили и дали им и новчаницу од 5.000 динара и исту толику суму у мањим апоенима - каже извор Курира из истраге.

Већина приведених одраније је позната полицији по преварама, насилничком понашању и крађама. Сумња се да су варали раднике у Београду, Чачку, Суботици и другим градовима.Полиција проверава да ли су четворица приведених преварила и полицајца Петра Главаша почетком априла у Теразијском пролазу.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима