Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Glumili svađe, pa krali pare

rssBookmark and Share

17.04.2013. Autor: M.M.

Šema J., Durmiš M., Ivan I. i Ragib Dž., svi iz Niša, pritvoreni zbog sumnje da su varali prodavce i građane širom Srbije.

Glumili svađe, pa krali pare

Šema J. (33), Durmiš M. (33), Ivan I. (34) i Ragib Dž. (34), svi iz Niša, uhapšeni su zbog sumnje da su u prodavnici u Petrovcu na Mlavi, u koju su navodno ušli kako bi rasitnili novčanicu od 5.000 dinara, od radnice na prevaru uzeli duplo više novca.

- Sumnja se da su njih četvorica 2012. i 2013. godine na isti način varali radnike prodavnica i menjačnica širom Srbije. Po uigranom planu, jedan bi ušao da rasitni 5.000 dinara, a potom bi ulazio i saučesnik, kome su hitno potrebne cigarete jer je u žurbi. Započeli bi svađu, nakon čega bi se radnici zbunili i dali im i novčanicu od 5.000 dinara i istu toliku sumu u manjim apoenima - kaže izvor Kurira iz istrage.

Većina privedenih odranije je poznata policiji po prevarama, nasilničkom ponašanju i krađama. Sumnja se da su varali radnike u Beogradu, Čačku, Subotici i drugim gradovima.Policija proverava da li su četvorica privedenih prevarila i policajca Petra Glavaša početkom aprila u Terazijskom prolazu.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima