Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Гошћа на свадби погођена метком у задњицу

rssBookmark and Share

17.09.2013. Autor: Telegraf

Свадбено весеље домаћина Небојше Микића из села Пуковац добило је несвакидашњи епилог, јер је његова гошћа Горица Митровић, уместо у сватовима, завршила у болници. Несрећну жену је један од метака, које је домаћинов рођак Александар М. испалио из пиштоља, погодио у задњицу.

Горица је пребачена у нишку болницу где је оперисана, а младић који је шенлучио завршио је у полицијском притвору због недозвољеног држања оружја и изазивања опште опасности.

Како пише портал телеграф.рс, несвакидашњи инцидент догодио се у тренутку када је невеста извођена из куће.

- У тренутку када је млада изашла из куће, њен брат од стрица Александар М. је почео да пуца из пиштоља. Један од метака, који је рикошетирао, погодио је Горицу у задњицу. Жена се срушила, настала је паника јер је двориште било пуно сватова, помислили су да је тешко рањена. Пребацили су је у Дом здравља у Дољевцу, одакле је упућена у нишки Клинички центар на даље лечење - кажу наши саговорници из нишке полиције.

Лекари дољевачког Дома здравља су одмах по пријему ове пацијенткиње алармирали полицију, с обзиром на то да се радило о повреди из ватреног оружја.

- Одмах смо изашли на лице места и привели особу која је пуцала из пиштоља. Код њега је пронађен пиштољ марке “берета 7,65 мм” за чије држање није имао дозволу. Посумњали смо да има још сватова с оружјем, па смо их претресли и код једног седамнаестогодишњака из околине Дољевца, такође, пронашли пиштољ за који није имао дозволу - кажу наши саговорници.

Повређена жена збринута је на Одељењу ургентне хриругије нишког Клиничког центра.

- Пацијенткиња је примљена због прострелне ране десне глуталне регије изазване ватреним оружјем. Одмах је оперисана, сада је добро и тренутно ван животне опасности - рекао је за телеграф.рс Саша Маринковић, дежурни хирург.


#   Дом здравља   Клинички центар   Саша Маринковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима