Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gošća na svadbi pogođena metkom u zadnjicu

rssBookmark and Share

17.09.2013. Autor: Telegraf

Svadbeno veselje domaćina Nebojše Mikića iz sela Pukovac dobilo je nesvakidašnji epilog, jer je njegova gošća Gorica Mitrović, umesto u svatovima, završila u bolnici. Nesrećnu ženu je jedan od metaka, koje je domaćinov rođak Aleksandar M. ispalio iz pištolja, pogodio u zadnjicu.

Gorica je prebačena u nišku bolnicu gde je operisana, a mladić koji je šenlučio završio je u policijskom pritvoru zbog nedozvoljenog držanja oružja i izazivanja opšte opasnosti.

Kako piše portal telegraf.rs, nesvakidašnji incident dogodio se u trenutku kada je nevesta izvođena iz kuće.

- U trenutku kada je mlada izašla iz kuće, njen brat od strica Aleksandar M. je počeo da puca iz pištolja. Jedan od metaka, koji je rikošetirao, pogodio je Goricu u zadnjicu. Žena se srušila, nastala je panika jer je dvorište bilo puno svatova, pomislili su da je teško ranjena. Prebacili su je u Dom zdravlja u Doljevcu, odakle je upućena u niški Klinički centar na dalje lečenje - kažu naši sagovornici iz niške policije.

Lekari doljevačkog Doma zdravlja su odmah po prijemu ove pacijentkinje alarmirali policiju, s obzirom na to da se radilo o povredi iz vatrenog oružja.

- Odmah smo izašli na lice mesta i priveli osobu koja je pucala iz pištolja. Kod njega je pronađen pištolj marke “bereta 7,65 mm” za čije držanje nije imao dozvolu. Posumnjali smo da ima još svatova s oružjem, pa smo ih pretresli i kod jednog sedamnaestogodišnjaka iz okoline Doljevca, takođe, pronašli pištolj za koji nije imao dozvolu - kažu naši sagovornici.

Povređena žena zbrinuta je na Odeljenju urgentne hrirugije niškog Kliničkog centra.

- Pacijentkinja je primljena zbog prostrelne rane desne glutalne regije izazvane vatrenim oružjem. Odmah je operisana, sada je dobro i trenutno van životne opasnosti - rekao je za telegraf.rs Saša Marinković, dežurni hirurg.


#   Dom zdravlja   Klinički centar   Saša Marinković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima