Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хапшења због нелегалног организовања игара на срећу

rssBookmark and Share

29.07.2013. Autor: Agencija TANJUG

У синхронизованоj акциjи коjу jе извела нишка полициjа у циљу сузбиjања нелегалног организовања игара на срећу, извршена jе контрола у 10 обjеката и том приликом jе одузето више апрата за клађење, рачунара и већа количина техничке опреме, саопштила jе Полициjска управа у Нишу.

Хапшења због нелегалног организовања игара на срећу

Oдузето jе двадесет апарата за кладење, jедан апарат за интернет клађење, четири рачунара са пратећом опремом, већа сума девизног и домаћег новца, као и већа количина разне техничке опреме, наведено jе у саопштењу.

Tоком контроле утврђено jе да четири кладионице "Лавови Ниш" раде без дозволе за пословање, а до Полициjске управе у Нишу укупно jе доведено 13 особа. У току jе даљи рад на утврђивању свих околности везаних за пословање обjеката за организовање игара на срећу и предузимању одговараjућих законских мера.

Нишка полициjа и у наредном периоду интензивно ће контролисати све обjекте за организовање игара на срећу, додаjе се у саопштењу.

У одвоjеном случаjу, полициjа jе поднела кривичну приjаву у редовном поступку против Стевице В.(1987) и Глише J.(1975) из околине Бачке Паланке, због основа сумње да су извршили кривично дело преваре.

Сумња се да су осумњичени, на интернету на више портала обjавили оглас да се баве астрологиjом и контакт броjеве мобилних телефона представљаjући се као "Златко", при чему су од оштећених, код коjих су наводно видели "негативну енергиjу коjа jе сконцентрисана у злату" тражили да злато коjе су поседовали пошаљу аутобусом до Новог Сада, где су накит преузимали и након тога прекидали сваки контакт са оштећенима.

Полициjа позива све грађане да, уколико имаjу информациjу да jе jош неко преварен на исти начин, то приjаве на телефон 018/522-982, саопштила jе Полициjска управа у Нишу.

 


#   интернет   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима