Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хоће да освети брата: На списку за ликвидацију Луке Бојовића и Врањанац

rssBookmark and Share

24.11.2013. Autor: Blic

Лука Бојовић (42), вођа новог земунског клана, наводно је припремио из затвора у Шпанији план ликвидације осумњичених за убиство његовог брата Николе (39) и за то је убицама понудио 400.000 евра. Бојовић жели да освети брата.

Хоће да освети брата: На списку за ликвидацију Луке Бојовића и Врањанац

На Бојовићевом списку за ликвидацију између осталих налази се и и осумњичени за убиство његовог брата Саша Цветановић звани Питбул (32) из Врања.

Саша Цветановић звани Питбул из Врања са осталим осумњиченима тренутно је у екстрадиционом у притвору у Спужу, а његово убиство наводно је планирано када буду изручени Београду.

Цветановић (32) из Врања осумњичен за убиство Николе Бојовића за убиство добио 30.000 евра ухапшен у Подгорици 28. августа.

Он се много сигурније осећају у затвору у Спужу. Досад није забележен ниједан инцидент, нити имао било каквих информација које би указале да се спрема напад на њега и остале осумњичене док су у Црној Гори – наводи саговорник “Блица” из спушког затвора.

Цветановић је, наставља наш извор, пре месец дана, док је шетао затворским кругом, поливен врелим уљем или водом са прозора једне од затворских соба. Али, прошао је без тежих повреда.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима