Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Hoće da osveti brata: Na spisku za likvidaciju Luke Bojovića i Vranjanac

rssBookmark and Share

24.11.2013. Autor: Blic

Luka Bojović (42), vođa novog zemunskog klana, navodno je pripremio iz zatvora u Španiji plan likvidacije osumnjičenih za ubistvo njegovog brata Nikole (39) i za to je ubicama ponudio 400.000 evra. Bojović želi da osveti brata.

Hoće da osveti brata: Na spisku za likvidaciju Luke Bojovića i Vranjanac

Na Bojovićevom spisku za likvidaciju između ostalih nalazi se i i osumnjičeni za ubistvo njegovog brata Saša Cvetanović zvani Pitbul (32) iz Vranja.

Saša Cvetanović zvani Pitbul iz Vranja sa ostalim osumnjičenima trenutno je u ekstradicionom u pritvoru u Spužu, a njegovo ubistvo navodno je planirano kada budu izručeni Beogradu.

Cvetanović (32) iz Vranja osumnjičen za ubistvo Nikole Bojovića za ubistvo dobio 30.000 evra uhapšen u Podgorici 28. avgusta.

On se mnogo sigurnije osećaju u zatvoru u Spužu. Dosad nije zabeležen nijedan incident, niti imao bilo kakvih informacija koje bi ukazale da se sprema napad na njega i ostale osumnjičene dok su u Crnoj Gori – navodi sagovornik “Blica” iz spuškog zatvora.

Cvetanović je, nastavlja naš izvor, pre mesec dana, dok je šetao zatvorskim krugom, poliven vrelim uljem ili vodom sa prozora jedne od zatvorskih soba. Ali, prošao je bez težih povreda.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima