Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хорор у аутобусу

rssBookmark and Share

10.04.2011.

Људи у аутобусу су вриштали док је шлепер под теретом јурио ка њима

Врањанац Слађан Стојменовић Баџа, возач врањског ‘’Кавим-Јединства’’, од прексиноћ је јунак који свакодневно добија поруке захвалности од путника на релацији Врање-Ниш које је спасао сигурне смрти.

- Све се одиграло филмском брзином нешто после двадесет часова, када је Слађан, возач аутобуса на петљи код Владичиног Хана, хтео да се укључи на аутопут за Лесковац. На делу пута на ком је једносмеран саобраћај из супротног правца појавио се шлепер натоварен шљунком, који је, да не би заобилазио, скратио пут прешавши на другу страну преко пуне линије и упутио се у супротном смеру. Јако светло шлепера следило нам је крв у жилама. Почели смо да вриштимо и запомажемо - прича Слађана Станојевић из Ниша и додаје да је у аутобусу било више од 25 путника.

Међутим, возач аутобуса је остао прибран. Прикочио је и аутобус полако одвезао у омалени јарак, а возача камиона упозорио да прикочи свирајући и аблендујући светлима. Зачули су се прасак и ломљава. У аутобусу је настао тајац, а када је шлепер прошао и све се стишало, возач је, зауставивши аутобус, устао са седишта и рекао: ‘’Ништа нам није.’’ Страдали су заштитни браници, а возач шлепера нестао је под окриљем мрака не заустављајући се.



#   саобраћај   возачи
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима