Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Horor u autobusu

rssBookmark and Share

10.04.2011.

Ljudi u autobusu su vrištali dok je šleper pod teretom jurio ka njima

Vranjanac Slađan Stojmenović Badža, vozač vranjskog ‘’Kavim-Jedinstva’’, od preksinoć je junak koji svakodnevno dobija poruke zahvalnosti od putnika na relaciji Vranje-Niš koje je spasao sigurne smrti.

- Sve se odigralo filmskom brzinom nešto posle dvadeset časova, kada je Slađan, vozač autobusa na petlji kod Vladičinog Hana, hteo da se uključi na autoput za Leskovac. Na delu puta na kom je jednosmeran saobraćaj iz suprotnog pravca pojavio se šleper natovaren šljunkom, koji je, da ne bi zaobilazio, skratio put prešavši na drugu stranu preko pune linije i uputio se u suprotnom smeru. Jako svetlo šlepera sledilo nam je krv u žilama. Počeli smo da vrištimo i zapomažemo - priča Slađana Stanojević iz Niša i dodaje da je u autobusu bilo više od 25 putnika.

Međutim, vozač autobusa je ostao pribran. Prikočio je i autobus polako odvezao u omaleni jarak, a vozača kamiona upozorio da prikoči svirajući i ablendujući svetlima. Začuli su se prasak i lomljava. U autobusu je nastao tajac, a kada je šleper prošao i sve se stišalo, vozač je, zaustavivši autobus, ustao sa sedišta i rekao: ‘’Ništa nam nije.’’ Stradali su zaštitni branici, a vozač šlepera nestao je pod okriljem mraka ne zaustavljajući se.



#   saobraćaj   vozači
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima