Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Изрешетао оца девојке која му је хладнокрвно убила сина!

rssBookmark and Share

18.07.2013. Autor: JužnaSrbija.Info, Kurir Foto: Kurir

Никола Шћепановић (55) из Куршумлије, отац покојног Ненада, кога је пре две године убила девојка Маја Милановић, убио је данас Мајиног оца Зорана Милановића (49).

Изрешетао оца девојке која му је хладнокрвно убила сина!

Како Јужна Србија сазнаје несрећнио отац је у Зорана испалио девет хитаца из пиштоља а затим отишао у полицију и предао се.

- Зоран чија ћерка Маја је пре две године хладнокрвно убила Николиног сина Ненада Шћепановића око 15 сати је изашао и сео за један сто у башти своје кафане. Тада је наишао Никола и пуцао у њега, Испричао је наш добро обавештени извор.

Да подсетимо, пре две године Маја Милановић је после кратке свађе са својим дечком Ненадом у кафићу отишла до његове куће и ушла у његову собу где га је сачекала и хладнокрвно убила испаливши више хитаца из пиштоља у њега.

Иначе, правоснажном пресудом Маја Милановић је за убиство Ненада Шћепановића осуђена на свега девет година затвора.

Шћепановићи су веома незадовољни пресудом а сам Никола је у изјави за Курир после првостепене пресуде казао да сматра да му је оваквом пресудом син поново убијен.

Иначе, Маја Милановић је више пута под великом пратњом полиције из затвора у Прокупљу спровођена на одељењу психијатрије опште болнице у том граду о чему смо први извештавали.


#   Јужна Србија регион
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима