Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Izrešetao oca devojke koja mu je hladnokrvno ubila sina!

rssBookmark and Share

18.07.2013. Autor: JužnaSrbija.Info, Kurir Foto: Kurir

Nikola Šćepanović (55) iz Kuršumlije, otac pokojnog Nenada, koga je pre dve godine ubila devojka Maja Milanović, ubio je danas Majinog oca Zorana Milanovića (49).

Izrešetao oca devojke koja mu je hladnokrvno ubila sina!

Kako Južna Srbija saznaje nesrećnio otac je u Zorana ispalio devet hitaca iz pištolja a zatim otišao u policiju i predao se.

- Zoran čija ćerka Maja je pre dve godine hladnokrvno ubila Nikolinog sina Nenada Šćepanovića oko 15 sati je izašao i seo za jedan sto u bašti svoje kafane. Tada je naišao Nikola i pucao u njega, Ispričao je naš dobro obavešteni izvor.

Da podsetimo, pre dve godine Maja Milanović je posle kratke svađe sa svojim dečkom Nenadom u kafiću otišla do njegove kuće i ušla u njegovu sobu gde ga je sačekala i hladnokrvno ubila ispalivši više hitaca iz pištolja u njega.

Inače, pravosnažnom presudom Maja Milanović je za ubistvo Nenada Šćepanovića osuđena na svega devet godina zatvora.

Šćepanovići su veoma nezadovoljni presudom a sam Nikola je u izjavi za Kurir posle prvostepene presude kazao da smatra da mu je ovakvom presudom sin ponovo ubijen.

Inače, Maja Milanović je više puta pod velikom pratnjom policije iz zatvora u Prokuplju sprovođena na odeljenju psihijatrije opšte bolnice u tom gradu o čemu smo prvi izveštavali.


#   Južna Srbija region
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima