Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Камион прегазио три надничара

rssBookmark and Share

28.09.2012. Autor: M.Mitić

У несрећи која се догодила на локалном некатегорисаном путу Рудно-Бзовик живот су изгубили Радивоје Д. (65) из Врања, Александар Б. (55) из Крушевца и Добрила К. (56) из Алексинца, рекла је данас Танјугу портпарол Полицијске управе Краљево Кристина Николић.

Камион прегазио три надничара

Несрећа се догодила јуче око 18.30 сати када је без надзора возача теретно моторно возило, марке "ФАП", власништво ППП "Семе Голија Рашка" кренуло уназад и ударило у раднике који су били иза возила.

    Због несреће су лишени слободе и задржани до 48 сати возач Горан П. (38) из Рашке због основа сумње да је извршио тешка дела против безбедности јавног саобраћаја и послодавац Васа А. (51) из Рашке због основа сумње да је извршио тешка дела против опште сигурности, додала је Николићева.

    Она је казала да је у несрећи тешке телесне повреде добила Анкица С. (30) из Врања, док су лакше повређени Ратко Р. (75) из Сурдулице и Силвија Д. (37), такође из Сурдулице.
    Страдали и повређени радници радили су као надничари на сеоском домаћинству где су обављали пољопривредне радове.
    Увиђај је обавио истражни судија, а припадници криминалистичке полиције ПУ Краљево ће наставити истражне радње.
    На телима страдалих радника биће урађена обдукција.

 

Повређена Анкица С. ван животне опасности

   Анкица С. (30) из Врања која је тешко повређена у саобраћајној несрећи на путу Рудно-Бзовик налази се ван животне опасности, изјавио је данас дежурни хирург у Здравственом центру Нови Пазар Нермин Фековић.
    Он је рекао да је пацијенткиња која је примљена у Здравствени центар сада стабилна, да је задобила прелом кључне кости са нагњечењем органа трбушне дупље, као и да у слабинском делу постоји пар нагњечења.

    "Она је ван животне опасности, тренутно се добро осећа, а раде се још неке претраге и даље консултације са осталим специјалистима. И даље је на дијагностици и праћењу да се не би десила нека компликација", навео је Фековић.


#   Нови Пазар   истражни судија   камиони
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима