Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kamion pregazio tri nadničara

rssBookmark and Share

28.09.2012. Autor: M.Mitić

U nesreći koja se dogodila na lokalnom nekategorisanom putu Rudno-Bzovik život su izgubili Radivoje D. (65) iz Vranja, Aleksandar B. (55) iz Kruševca i Dobrila K. (56) iz Aleksinca, rekla je danas Tanjugu portparol Policijske uprave Kraljevo Kristina Nikolić.

Kamion pregazio tri nadničara

Nesreća se dogodila juče oko 18.30 sati kada je bez nadzora vozača teretno motorno vozilo, marke "FAP", vlasništvo PPP "Seme Golija Raška" krenulo unazad i udarilo u radnike koji su bili iza vozila.

    Zbog nesreće su lišeni slobode i zadržani do 48 sati vozač Goran P. (38) iz Raške zbog osnova sumnje da je izvršio teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i poslodavac Vasa A. (51) iz Raške zbog osnova sumnje da je izvršio teška dela protiv opšte sigurnosti, dodala je Nikolićeva.

    Ona je kazala da je u nesreći teške telesne povrede dobila Ankica S. (30) iz Vranja, dok su lakše povređeni Ratko R. (75) iz Surdulice i Silvija D. (37), takođe iz Surdulice.
    Stradali i povređeni radnici radili su kao nadničari na seoskom domaćinstvu gde su obavljali poljoprivredne radove.
    Uviđaj je obavio istražni sudija, a pripadnici kriminalističke policije PU Kraljevo će nastaviti istražne radnje.
    Na telima stradalih radnika biće urađena obdukcija.

 

Povređena Ankica S. van životne opasnosti

   Ankica S. (30) iz Vranja koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Rudno-Bzovik nalazi se van životne opasnosti, izjavio je danas dežurni hirurg u Zdravstvenom centru Novi Pazar Nermin Feković.
    On je rekao da je pacijentkinja koja je primljena u Zdravstveni centar sada stabilna, da je zadobila prelom ključne kosti sa nagnječenjem organa trbušne duplje, kao i da u slabinskom delu postoji par nagnječenja.

    "Ona je van životne opasnosti, trenutno se dobro oseća, a rade se još neke pretrage i dalje konsultacije sa ostalim specijalistima. I dalje je na dijagnostici i praćenju da se ne bi desila neka komplikacija", naveo je Feković.


#   Novi Pazar   istražni sudija   kamioni
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima