Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Комби курирске службе пун шверцоване робе

rssBookmark and Share

Бела Паланка 03.11.2015. Јужна Србија Инфо

Цариници су 2. новембра 2015. године у акцији дубинске контроле коју су извели око 18 часова на путу Ниш-Димитровград, открили кријумчарену робу за коју се сумња да повређује права интелектуалне својине.

Комби курирске службе пун шверцоване робе

Робу су пронашли службеници Одељења за сузбијање кријумчарења Управе царина током детаљне контроле комбија „Volkswagen Crafter TDI“ који припада курирској служби из Шапца.

С обзиром да је у претходном периоду откривено више покушаја кријумчарења робе у возилима курирске службе, цариници су одлучили да детаљно прегледају и овај товар, због чега су и зауставили комби код скретања за Белу Паланку.

Детаљним прегледом откривено је десет џакова робе са око 300 одевних предмета без наведене адресе оних којима су упућени, док је 143 пара ципела и чизама и око 50 парфема пронађено у кутијама на којима су биле исписане адресе прималаца.

Међу поменутом гардеробом и обућом нашле су се и кривотоворене робне марке попут „Adidas“, „Nike“, „Ugg“, „Boss“, а међу пафемима „Paco Rabanne“, „Yves Saint Laurent“, „Coco Chanel“. 

 


#   Бела Паланка   царина   кријумчарење   заплена   Шабац   гардероба   комби     курирска служба   интелектуална својина
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима